Om meg

 

Hei.

Jeg har hatt mange jern i ilden i mitt liv. Jeg har bodd i Frankrike, har jobbet som systemkonsulent i 27 år, vært fotograf siden 2009, og nå har jeg skrevet en roman som heter  Lønnetreet .    Jeg er opptatt av problematikken rundt å vokse opp med forelder med problemer. Jeg er selv et voksent barn av en alkoholiker. 

Les om boka her

 

De fire M'er. Motivasjon, Morgensider, Meditasjon og Mat. 

Dette er det jeg prøver å gjøre hver dag. Man kommer veldig langt med de fire M'ene. Implementert dem i mitt liv hver dag. Det gir  selvinnsikt, fred i sjela og i hjertet. Kroppen og sjelen i balanse.

Motivasjon

 Uten motivasjon skjer det svært lite. Jeg henter motivasjon fra mange kilder. En gåtur, når jeg skriver morgensidene, når jeg tenker på de fine menneskene i mitt liv, på mine to barnebarn som gir meg massevis av glede og kjærlighet. Jeg trener på takknemlighet, en fantastisk kilde til motivasjon. Takknemlig for et vakkert tre, en smil fra en fremmed, over å bo i et fritt land. 

 Morgensider

Jeg skriver 3 sider hver eneste dag, det har jeg holdt på med i noen år nå.  Jeg skriver om alt og intet. Planlegger ofte dagen, det gir en deilig oversikt, og det fungerer stort sett fint å følge de planene jeg har skrevet om. Det gjør dem klarere, og jeg får lyst til å sette i gang med dagens gjøremål.

Meditasjon

Så deilig intenst.  Det er så sterkt at jeg klarer ikke helt å gjøre dem daglig.  Jeg har beveget meg ut og inn av tider og steder i meditasjonen.  Noen ganger mediterer jeg kun ved å la tankene flyte, til jeg blir bevisst dem, finner et fiktivt punkt i pannen,  Da har jeg nullstilt tankestrømmen.

Jeg tenker klarere, det er godt å være tilstede her og nå, la hodet hvile.

Mat

Jeg har alltid vært opptatt av mat. 

Jeg har oppdaget Marit Kolby og hennes bøker.  Jeg spiser 2 ganger om dagen, det fungerer utmerket. 

Jeg har ikke tenkt å påvirke noen til å følge noen som helst diett eller spisevaner.  Men har veldig tro på at det du spiser skal være av god kvalitet, gjerne økologisk, gjerne fermentert.  Og jeg har ikke tro på ferdigmat og det som er ultraprosessert.